Terug naar Buffet
Vanaf 16 personenHollands Glorie 3 gangen buffet
Keuze uit 3 heerlijke voorgerechten, een hoofd en nagerecht.
Voorgerechten
- Plateau Verse Haring
- Plateau Gerookte Schotse zalm
- Plateau Gerookte paling van het Fuikje
- Plateau Gerookte makreel filet
- Bakje Hollandse garnalen
- Plateau Serranoham
- Plateau Boerenachterham
- Plateau Italiaanse worst
- Bakje Truffel-eiersalade
- Plateau met Zalm of Tonijnsalade rijkelijk gegarneerd met onze gerookte wilde zalm, gerookte paling van Fuikje, gerookte makreel en heerlijke Hollandse garnalen. (supplement €2,50 per persoon)
- Plateau met verfijnde Huzaren of Vleessalade rijkelijk gegarneerd met onze prachtige serranoham, zachte Boeren Achterham, honing tomaatjes, zilveruitjes en tot slot een lekker gekookt eitje. (supplement €2,50 per persoon)
Meer gerechten? Voor elke extra keuze een supplement van €2,50 per persoon
Hoofdgerechten
- Runderhachee van het malste rundvlees, met krieltjes en groene groenten.
- Stampotten zoals:
- Zuurkool
- Andijvie
- Hutspot
- Boerenkool
- Met:
- Gehaktbal
- Speklap
- Rookworst
- Gekonfijte eendenpoten (supplement €2,50 per persoon)
Extra keus hoofdgerecht, €5,00 per persoon.
Dessert
In overleg
Bijgerecht
Brood, gezouten roomboter en biologische Siciliaanse extra vierge olijfolie van Il Feudo voor een supplement van € 1,50 per persoon vanaf 10 personen.
Catering inclusief borden en bestek. Glaswerk in overleg. Prijzen per persoon vanaf 16 personen.